top of page

Reflexions amb Estol, Rols de gènere.

Hola famílies!

Avui ha estat el primer dia de Cau del segon trimestre, i els nens i nenes d'Estol hem conegut un nou personatge molt especial: la Babaganush Termes! És una científica i enginyera que ens ha ajudat a arreglar l'Stolinator 2000 (aquella màquina que necessitem per viatjar a diferents móns!).

Per tal que ens conegués una mica més hem fet jocs i danses.

També hem parlar de què volem ser de grans (representant-ho amb mímica). Hem acabat fent una reflexió tots plegats, una reflexió sobre els rols de gènere. A aquestes edats, convé endinsar-se des del principi en el sentiment de respecte cap a tothom. Infants i caps hem parlat de què s'espera d'una noia o un noi. Per exemple, perquè se'ns fa extrany sentir que un noi vulgui ser infermer, o una noia atleta? Hem tancat la reflexió establint la importància que té la seva veu. Els infants del cau són conscients de les injustícies i discriminacions que hi ha, són conscients que els rols de gènere no cal seguir-los, i han de transmetre aquest coneixement als seus amics i amigues. Si veiem una sitació de discriminació, hem de parlar, donar suport a la persona discriminada per raó de gènere, i animar a les persones del nostre entorn a trencar amb els papers establerts per la societat.

És recomfortant veure com els infants d'Estol poc a poc aprenen a reflexionar sobre problemàtiques de la societat actual, alhora que s'ho passen bé jugant. Les caps hem quedat entusiasmades amb l'activitat d'avui. El trimestre pinta moooolt bé!!

Fins aviat, us deixem amb unes imatges d'avui:

Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page