top of page

Excursió Llops!!!!

La unitat de Llops és molt gran però molts nens i nenes tenien la festa de final de curs, així que van haver algunes baixes, vam anar d'excursió amb una mica més de 10 llops. Vam anar amb tren fins a la Garriga, a partir d'allà ens quedaven per deban menys de 20 kilòmetres per anar de la Garriga al Figaró. Durant el camí ens va ploure una mica però feia tanta calor que gairebé tots els llops es van acabar tota l'aigua que portaven, però desprès de dinar vam trobar una font on vam poder refrescar-nos i omplir les nostres ampolles.

Durant l'excursió vam començar a plantejar el nou projecte per al 3r trimestre, que el durem a terme aquesta setmana mateix.


Sota d'aquest post us deixem algunes de les fotografies que vam fer a l'excursió.


L'activitat del cap de setmana 10-11 la vam fer al Cau. Vam treballar la resolució de conflictes dintre de la unitat i al final vam fer una mica de temps lliure. Algunes llobes es van dedicar a treure la seva part més artista. Els pares us vareu donar conta suposu :)


Per acabar dir que aquesta setmana és l'última que els llops estaran junts com a unitat així que els esperen sopresetes i tot un cap de setmana per endeban que passarem tots junts!!!


Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page