top of page

PROJECTE LLOPS

Ja fa uns dies us vam anunciar que els Llops teníem preparada una coseta entre mans: UN PROJECTE.


Ens va costar una miqueta encarar-lo, no ens posàvem d’acord en que volíem fer (no volem mentir), però un cop ho vam decidir va sortir tot rodat. Teníem una cosa clara, volíem ajudar a aquells que més ho necessitessin i vam acordar que podríem aportar tota la nostra energia a la gent gran, més concretament, a una residència que es troba al barri d’Horta de Barcelona, Masdeu Hogar.


Sip, vam haver de desplaçar-nos fins allà per fer la nostra tasca, però el resultat va ser GENIAL, ESPECTACULAR.


Abans d’anar allà ja teníem pensat que fer, volíem fer tres tallers:


-MANUALITATS: com que s’acosta St. Jordi volíem fer unes roses amb goma eva i bastonets de fusta.


-HISTÒRIES: sabíem que les persones que ens trobaríem allà tindrien una llarga vida i segur que interessantíssima i nosaltres tot i tenir pocs anys hem viscut molt: les rutes, les excursions... Així que ens va semblar bona idea fer un intercanvi d’aquestes petites però grans històries.


-CANÇONS: al CAU ens encanta cantar per gairebé tot, i els hi volíem transmetre aquests sentiments als avis de la residència!! (Un ocellet ens va dir que a ells també els hi agradava molt)


Gairebé va sortir tot com ens ho esperàvem, fins i tot alguns Llops dirien que MILLOR.

No només vam fer que les dones i homes d’aquella residència passessin una bona estona, rient, cantant, fent manualitats, sinó que nosaltres també ens ho vam passar molt requetebé. Fins i tot alguns/es van fer noves amistats.

Alguns dels nostres Llops semblava que ho haguessin fet tota la vida, fins i tot podríem dir que era vocacional!!


Després d’afrontar amb pas decidir aquest repte, els Llops estem més que motivats per començar un altre projecte. Tot i que això haurà d’esperar almenys fins després dels Campaments de Primavera!!! ESPERAREM IMPACIENTS. Encara tenim moltes més idees xules i innovadores amb les quals poder anant creixent com a persones, unitat i com a CAU!!


Sabem que després de llegir tot això tindreu unes ganes horroroses de veure el que va passar, així que aquí us deixem unes quantes fotografies amb les quals us emocionareu un xic si sou de cor tou.



Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page