top of page

Cap de setmana Conjunt Març

Hola famílies!


El cap de setmana de 25-26 de Març vam fer una sortida Conjunta de cap de setmana. Toootes les unitats, tooots els caps, reunits a una casa de colònies a Igualada! Si no fossim qui som, podria haver acabat malament. Però quina sort que som del Pau Casals, vam poder passar els dies sense cap problema, amb moltes rialles i cansadíssims si us dic la veritat!


Què vam fer, tot un cap de setmana? Primer la Eterina i Etertina, les protectores de l'element Èter, ens van assignar en grups, un grup per cada element: Foc, Aigua, Terra, Aire.


Així començava un torneig de 2 dies en el qual cada element havia de superar un miler de proves per demostrar la seva unitat, destresa, enginy, comunicació i moltes altres qualitats! Si voleu saber tot el que vam fer haureu de passar per la galeria (en breus la veureu com una pàgina al mostrador superior de la pàgina web)


... nosaltres us deixem un tast però no farem cap spoiler 😊.

Tot i que el post arribi tard, va ser un cap de setmana molt especial que encara duem a dins. Quan ens reunim i passem estona amb el cau ens n'adonem de què formem part: d'una família que s'ajuda i s'acompanya.

Sou mooooolt grans paukeros! Us estimem!

Apa, ja callo, enjoy les fotos 👍👍

Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page