top of page

Activitats de cada unitat!

Bon dia cauuuuu, avui us parlem de què han fet algunes de les untiats el cap de setmana passat:

Aquest dissabte la unitat de Secció ha decidit... descansar! Fer una pausa al projecte i a la campanya econòmica, i... TENYIR SAMARRETES! I alguns destenyir-les i tot! Aviat veurem com ens han quedat, però nosaltres hem sortit molt contents. Al final de l'activitat ens ha donat temps i tot de jugar a un "tot s'hi val", que ho trobàvem a faltar! (aquí no tenim tanta energia com quan som a la muntanya però eh!).


Després de les súpervacances de Setmana Santa i Sant Jordi, els raiers ens vam tornar a reunir al Casal de Joves. Ens vam haver de posar les piles, tenim mooooltes coses a preparar, el dia 5 de Maig al sopar de mamuts farem una performance i el diumenge 7 muntarem una paradeta per poder guanyar diners i marxar de ruta aquest estiu i mooooltes coses més!!!! Després del nostre sopar ultramegasanot! Vam acabar la pel·lícula de V de Vendetta, pel·lícula que ens introduirà a la temàtica d'aquest nou trimestre...


Estol, de mentres, vam conèixer el Robert Bartomeu d'Horta, el pagès que ens acompanyarà durant el tercer trimestre. Amb ell comencarem a conèixer què fa un pagès i quins problemes té la natura de Cerdanyola avui en dia. Portavem massa temps viatjant a móns diferents, ara ens centrarem en el nostre món per conèixer-lo millor. I què millor que la riera i el camp per anar a jugar a jocs pagesils?


Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page