top of page

Activitats de cada unitat!

Ei ei ei! Sabeu què va fer cada unitat aquest cap de setmana? Spoiler alert: coses molt i molt xules, i moltes fotos!

Estol vam anar d'excursió a St. Llorenç de Munt i l'Obac. Vam caminar molt durant tot el dia, però ho vam aguantar súper bé! A més, tots coincidim en que va ser una excursió preciosa, feia molt bon dia, i vam poder veure les vistes de tot el Vallès, vam fer curses de cantimplores (nou esport nacional estolímpic jaja). Tooota l'estona estavem buscant romans, llàstima que no en vam trobar. Fotos a baix, i d'aquí poc tindreu una sorpresa!

Llops vam fer una excursió per Collserola, vam caminar poquet però ens ho vam passar pipa jugant a l'assassí, fent cabanes al bosc.... I el més important: Ja tenim decidit el projecte del 2n trimestre!! Ja us anirem comunicant com avança. De moment només dir que per poder-ho decidir vam fer petites obres de teatre, i ... Brad Pitt, Meryl Streep i tota la gent de Hollywood, ja us podeu possar les piles i estar atents que els nostres llops en qualsevol moment us treurant la feina!! (Sabem que no cal, pero si voleu verificar aquest fet us deixem alguns videos que valen or!!)

Dissabte a la nit, Raiers vam fer un sopar cooperatiu al Cau! (Què bo que estava tot!!!) Després de sopar, vam estar analitzant els estereotips femenins de Disney, amb la visualització de la pel·lícula de l'Aladdin. Van sorgir reflexions i opinions molt interessants!

La unitat de Secció del Pau-k hem compartit el cap de setmana amb els joves de tres altres caus de la vegueria: els pioners del Galzeran (Martorelles), els del Pasqualet (Caldes de Montbui) i els del Jaume Vicens Vives (Molins de Rei). Vam fer una gimacana pel barri gòtic de Barcelona dissabte el mati, i a la tarda i nit jocs per a conèixer més als companys. Hem fet moltes amistats, i estem encantats de saber que durant el tercer trimestre ens tornarem a veure a vàries trobades!

Entrades destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entrades recents
Arxiu
Buscar per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
bottom of page